LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE DE MINIM 300 LEI

Despre noi

The Crib

Savin adrian

Owner&

Hairstylist

Salut, sunt Savin Adrian, hairstylists si owner la The Crib Hair Studio.

Sunt pasionat de hairstyling si alaturi de echipa mea aducem cele mai bune standarde si practici in acest domeniu si un pachet complet de servicii.

Atentia la detalii, devotamentul pentru munca noastra si experienta The Crib ne ajuta sa oferim cele mai bune rezultate clientilor nostri.

ecc97061-d85f-4d93-949c-aee2c428fcee

The Crib

Despre

Get to Know

Us!

La The Crib suntem pasionati de frumusete si excelenta. Credem ca orice femeie merita sa se simta frumoasa, pusa in valoare si, de ce nu, chiar rasfatata. Iar noi ne pricepem sa facem parul femeilor sa arate mai bine decat si-ar putea ele imagina, dar sa ramana si sanatos. Le instruim pe clientele noastre despre ce inseamna intretinerea culorii si a parului si le punem la dispozitie produse potrivite.

Am exersat mult tehnica culorilor si stim ce se poate obtine dintr-o anume culoare de par, asa ca le vom spune mereu clientelor care sunt optiunile cele mai potrivite pentru ele.

Suntem corecti si la preturi si la promisiuni, pentru ca ne dorim ca ele sa revina.

Le asteptam pe cliente intr-un mediu cool si relaxat, cu o echipa de oameni pasionati de culoare si frumusete

The Crib

Echipa noastra

La The Crib echipa noastra te va ajuta si te va indruma pentru cele mai bune rezultate si pentru cea mai buna experienta in functie de nevoile tale. 

A place with a passion for style worth sharing!

We love to give some of the best and most unique customer experiences, when it comes to styling your hair or taking care of the way you look. 

Lay back and let us style. You just call the cuts!

Contact

+40 758 432 742

Traian Popovici Nr 79-91 Bloc Le Fontane,

București 031422