LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE DE MINIM 300 LEI

Termeni si conditii

Detalii Companie: 

IS BEAUTY SUPPLIER S.R.L.
Sediul Social: Bucureşti Sectorul 6, Aleea MESERIAŞILOR, Nr. 3, Bloc C94, Scara 1, Etaj 4, Ap. 24
Numărul de înregistrare al companiei este: J40/8902/29.04.2024
Cod de înregistrare fiscală: 50017726
Numar Telefon: 0758 432 742
Email: thecribhairstudio@gmail.com

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. IS BEAUTY SUPPLIER S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

IS BEAUTY SUPPLIER S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.thecrib.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Intregul continut al site-ului www.thecrib.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea IS BEAUTY SUPPLIER S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul IS BEAUTY SUPPLIER S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul www.thecrib.ro este detinut de catre IS BEAUTY SUPPLIER S.R.L. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe www.thecrib.ro sunt produse si comercializare de IS BEAUTY SUPPLIER S.R.L. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.